Onze panden

Uw partner in herbestemming: MONUMENTO

U kunt in het kantoor en op deze website terecht voor een ruime selectie aan unieke tijdelijke locaties en dit in heel Belgie.

Of u nu zoekt naar een atelier, kantoor, co-workruimte of een unieke ruimte om in te ondernemen, of u bent geïnteresseerd in een winkelpand, kasteel, studio of een voormalig fabrieksgebouw; steeds zal er door ons kantoor gezocht worden naar een antwoord dat tegemoet komt aan al uw wensen.

Caroline Staessens kan terugblikken op een flinke dosis praktijkervaring en kennis binnen de sector. Onze persoonlijke aanpak, de optimale dossierkennis en een gedreven en resultaatgerichte inzet voor ieder dossier zorgen ervoor dat u bij ons in alle vertrouwen op een aangename manier een unieke locatie kan vinden.

 
 
Muziekschool te Sint-Niklaas

Muziekschool te Sint-Niklaas

mUZIEKSCHOOL ROLLIERSITE

De voormalige muziekschool herbergt een mooi aanbod aan unieke ruimtes, de ruimtes bieden kans aan ondernemers/creatievelingen en kunstenaars .

De A-typische ruimtes geven de kans om allerlei disciplines te kunnen laten experimenteren.

Meer foto’s beschikbaar op onze FB-pagina.

 
Brouwerij te Gent

Brouwerij te Gent

BROUWERIJ gENT

Ruimte’s beschikbaar in Brouwerij. De Wilde Brouwers,een plek waar eigenzinnigheid en cultuur samenvloeien. 

Op aanvraag: info@monumento.be

 
MOOI1.jpg

KASTEELSTRAAT 12

Prachtige meesterwoning in uitstekende staat beschikbaar.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@monumento.be om hun professionele activiteiten uit te voeren. “Wij mikken op creatievelingen, jonge ondernemers en artiesten. Zij krijgen in het Huis De Poortere de mogelijkheid om een kantoor te openen, een atelierruimte in te richten, een ambacht uit te oefenen of om een co-work te organiseren”.

cafe.jpg

De hoek

Verschillende mogelijkheden uit te voeren in deze voormalige horecagelegenheid.

IMG_6757.jpg

Dubbele meesterwoning per direkt beschikbaar in centrum Boom.

Geen bewoning-